Blogg "Hjärntrött med kapacitet"

Välkommen till denna blogg som drivs av Mikael och Anna Hamström.

Klicka på rubrikerna nedan så öppnas artiklarna fullt ut.

Min bästa plats att vila på där jag känner mig fullständigt trygg och nöjd är i båten när det regnar. Att få ligga i en koj och höra smattrandet av regndroppar mot däcket ovanför. De lugna rörelserna av båten som sakta och behagligt gungar lite grand får både själen och kroppen att verkligen slappna av. Inget behov av att...

Vad i hela friden menar du med "Gör ingenting viktigt". Är det inte det viktiga vi ska fokusera på och prioritera??? Inte ska man väl kasta bort tid på sådant som är oviktigt????

Jag gissar att många kämpar på så gott det går med sin hjärntrötthet. Det kan verkligen upplevas som en kamp för vad man än ska göra så tar det emot. Ofta måste aktiviteter väljas bort oavsett hur rolig den är. Jag högaktar alla som kämpar !!! Verkligen !!! Men jag vill komma med ett litet tips som i alla fall...