Blogg "Hjärntrött med kapacitet"

Välkommen till denna blogg som drivs av Mikael och Anna Hamström.

Klicka på rubrikerna nedan så öppnas artiklarna fullt ut.

Lever man då för att jobba? Självklart finns alla varianter men jag tror att människan behöver sysselsättning för att må bra. Eftersom jag haft några perioder i livet där jag varit mer eller mindre avskärmad från arbetslivet så vet jag hur jag reagerar, jag blir tröttare, tappar lusten att företa mig något och tappar kontakten med vänner, ibland...

Vi är jätteglada att Myndigheten för Tillgänglig Medier, nu har gjort ' Hjärntrött med kapacitet' tillgänglig för personer som har svårt att använda pappersboken. Vi såg redan tidigare att något var på gång via bibliotekswebsidor, men fick först förra veckan besked om att talboken nu fanns klar. Lite förvånande att man inte meddelat tidigare, men...

Vi kör vidare på temat Goda kollegor. Många kollegor har varit och är stöttande på olika sätt. Några fraser som bitit sig fast i minnet och som sades för massor av år sedan är dessa: "Jag anställer inte dig för att jag är snäll utan för att du är duktig". Snacka om att en sådan kommentar värmer hjärtat...