8 December, Ta reda på vad du vill

08.12.2019

Vad vill du egentligen? Ställer man den frågan till folk så är det nästan ingen som vet vad de verkligen vill. Jo en del vill resa, köpa ny bil, nytt hus, träna mer etc, men om man tänker längre. Varför vill de resa, köpa ny bil, träna mer etc? Troligen för att de blir mer nöjda då, eller att de tror att de blir mer nöjda då. Och nöjda blir de säkert  - en tag, men sen då? Snart kommer nya önskemål om nya saker att köpa eller göra. Helt ok - jag tror det är så livet fungerar - att vi ständigt får nya önskningar - annars skulle ju livet bli rätt tråkigt. 

Men om man frågar folk vad de vill med sina liv. Jag är övertygad om att en hjärntrött persons högsta önskan är att bli kvitt hjärntröttheten, så att man kan fungera som vanligt igen. Jag är också säker på att du gör vad du kan för att få livet att fungera. Men om man tänker utanför den aspekten. Vad vill du egentligen? Med ditt liv? Det tål att tänka på..,

Jag vill förutom att bli fri från hjärntröttheten ;-) vara lycklig. Hu, det låter ju rätt banalt, men ändå. Jag behöver ta reda på vad jag blir lycklig av. Vad är det jag vill med mitt liv. Vilket avtryck vill jag göra? Vilket bidrag kan jag vara på den här planeten som samtidigt gör mig lycklig? 

Vad vill du?