Blogg "Hjärntrött med kapacitet"

Välkommen till denna blogg som drivs av Mikael och Anna Hamström.

Klicka på rubrikerna nedan så öppnas artiklarna fullt ut.

Respekt är ett ord som jag jobbat med en tid. Alla har rätt att bli respekterade och trodda. Som många kanske har läst här eller i min bok så fick jag jättebra stöd på neurorehab under den tid jag hade kontakt med dem. Jag hade en fantastisk person där men även om allt i princip var jättebra så blev jag inte riktigt trodd där heller från början. ...

Jag lovade en gång för länge sedan att jag skulle rapportera efter att jag gått färdigt KBT-kurs för tinnitus. Huvudman för den var sjukvården och den pågick i 8 veckor, om jag minns rätt, med uppföljning ett par gånger efter kursens slut. En gång ganska direkt efter kursen och en gång 3 månader senare.

Fritiden i Covidtider ser faktiskt lite annorlunda ut nu efter 2 års 'hemmasittande'. Tack vare att jag inte har behövt spendera all min pigghet på jobbet och tillhörande aktiviteter, har jag faktiskt kunnat vila upp mig lite mer. Plötsligt får jag lust att göra saker som jag tidigare aldrig orkade med, knappt ens orkade tänka på. Ovh vet ni...

Nu är det länge sedan någon skrevs här. Kan bara be om ursäkt. Det senaste halvåret har varit intensivt och fokus har legat på annat. Denna Covidtid har vi jobbat mest hemifrån, vilket passar en hjärntrött som mig väldigt bra. Jag har nog aldrig varit så effektiv sedan hjärntröttheten gjorde sitt intåg. Jag sparar in på hjärnenergi genom att