Nu ser det lovande ut för 'Hjärntrött med kapacitet' som ljudbok

14.08.2020

Tidigare har vi försökt skapa en ljudbok av Hjärntrött med kapacitet eftersom det har efterfrågats. Vi trodde att det skulle bli realiserat i vintras efter att vi hade kontakt med en producent i Stockholm. Tyvärr blev det inget av det då, men nu är det på gång igen. F n sitter jag faktiskt och lyssnar på boken i en första variant!

Jag lyssnar på mig, på min röst. Tänk att jag skulle bli bok inläsare ! Ja helt enkelt är det inte även om man kan tycka, att läsa - det kan ju vem som helst och att prata - är väl ingen konst. Nja, när man hör sin egen röst så förstår man hur viktig rösten är. Jag är inget läsproffs men tycker nog att det blir rätt skapligt. Tillräckligt bra i alla fall och det är så roligt att göra nya saker, att lära sig något nytt. En del jobb återstår men nu ser det rätt ljust ut och jag hoppas att boken ska finnas att köpa under hösten. 

Vi hittade en ljudtekniker i vårt personliga nätverk och tack vare Coronapandemin så fanns tid hos en ljudtekniker som annars är väldigt hårt inbokad på somrarna. Han hjälpte till att skapa en hemmastudio i min bostad och har servat på många sätt; tipsat, lyssnat och justerat. Tack Albin Selerud, så här långt har det ju gått bra!