Vi är så glada att vår bok hittar ut

10.09.2019

Stort tack till alla som köpt och läst boken 'Hjärntrött med kapacitet'. Det känns så bra att den hittar ut till dem som behöver det. 

Enligt  vad jag hört så har en ny bok ca 3-6 månader på sig att sälja innan den glöms bort, kanske gäller detta främst populärlitteratur, eller vad jag ska kalla det. Denna bok är ju av lite annan typ, ingen kioskvältare precis. Men boken har sålts i fler exemplar under augusti än under någon annan månad tidigare. 

Det är så roligt att boken kommer till nytta. Och det gör den - vi får in mycket god respons både från drabbade och från sjukvården. Sjukvården - det var lite otippat och vi blir så glada när vi har mottagit  respons från personal på neurorehab som tackar för boken och säger att de rekommenderar den till de patienter som kan ha nytta av den. Underbart, boken har hittat dit själv för vi har inte gjort någon insats mot sjukvården, knappt någon marknadsföring alls eftersom det som bekant 'tar på krafterna' att göra det.

Lite svårare har det dock varit att nå chefer, HR-personer att läsa den. Jag vet flera drabbade som låtit sin chef läsa boken för att få till en bra återgång i arbete och jag lovordar dessa initiativ. Tack till er!

Vi har flera gånger fått frågan om boken kommer ut som ljudbok då det är många som har svårt att läsa. Och ja, vi hoppas kunna erbjuda detta så småningom. I dagsläget kan vi dock inte säga när det kan bli men vi har idéen med oss och om någon har något bra tips om hur vi tar oss vidare dit så är vi öppna för det. 

Allt gott till dig!